By- og landskabsbilleder

By og landskabsbilleder

En af mine store passioner inden for fotografering er at komme ud og lave landskabsbilleder... og det er endda selvom uret ofte ringer meget tidligt, så jeg kan være klar til solopgangen.

Der er en fantastisk ro tidligt om morgenen, når solen står op. Her er der tid til både at nørde med fotograferingen, samtidig med at jeg kan nyde at være midt i den fantastiske natur helt alene.

Senere på dagen gentager de fantastiske farver sig stort set igen ved solnedgang. Her er der dog ikke den samme ro som når solen står op, men den passer bedre sammen med en normal hverdags arbejdstider…

Ved solopgang og solnedgang får billederne et lys og en stemning, som er svær at opnå midt på dagen. Der er skyggerne ofte hårde og lyset er skarpt. Heldigvis kan dette bruges til andre typer af billeder, så der er nok at give sig i gang med.

Her er et lille udvalg at billeder fra nogle af mine ture. Alle billeder kan bestilles til print, his du mangler noget til væggen derhjemme eller på arbejdet. Priserne er afhængig af størrelse og materiale. Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere information