Event- og koncertfotografering

Fotografering til begivenheder

Event fotografering

Event fotografering dækker bredt. Det kan være alt fra konferencer, receptioner og foredrag til lanceringer og galla arrangementer. Alle muligheder er åbne, bare i har idéen.

Min opgave vil være at være fluen på væggen og dække de på forhånd aftalte områder.

Prisen er afhængig af tiden og hvor mange billeder der ønskes. Der kan afregnes pr brugt time, eller en fast pris kan aftales på forhånd. Kontakt mig på foto@friedvive.dk eller ring på 42 50 63 10 for at få en snak om dine ønsker.

Event fotografering er både mulig  i Odense, og resten af landet.

Musik- og koncert fotografering

Som koncert fotograf er opgaven at fange stemningen både blandt publikum og på scenen. Ofte sker tingene på et splitsekund, så det er om at være klar.

Afhængig af sæsonen kan  koncerterne både være inde eller ude. Jeg er med både ved de små intime arrangementer og til de store shows og festivaller. Det er meget forskellige oplevelser, men det er også det der gør det specielt og giver forskellige billeder.

Har du som solist eller band brug for billeder til PR arbejde, albums og lignende kan jeg hjælpe. Kontakt mig, for en uformel snak om planerne.

Koncert fotografering i Odense

Her er et lille udvalg af koncertbilleder jeg har taget over årene. Det vil desuden være muligt at se flere på min Instagram profil, der er dedikeret til koncerter og portrætbilleder.

Da events ofte kan være af privat karakter, eller i virksomheder vil der kun være få billeder af den type på min side. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, for at høre om muligheder for dit arrangement.