Munkebjergvej 140 B, 5230 Odense M
+45 42 50 63 10
foto@friedvive.dk

Fotograf Jesper Fried Vive, Odense

Fotograf i Odense, Fyn og hele Danmark...​

Først og fremmest, så holder jeg meget af at fotografere. Når jeg har kameraet i hånden, giver det mig en lyst til at  at lave det bedst mulige billede. Det er uanset om der er tale om mennesker eller ude i naturen.

Jeg arbejder freelance som fotograf i Odense, men selvom det at være fotograf ikke er mit primære job, er mit mål altid at hjælpe med at få præcis de billeder, du ønsker.

Jeg nyder de målrettede opgaver med at lave et godt portræt, eller dække en koncert lige så meget som jeg elsker mine foto ture i Danmark og udlandet, for at lave landskabsbilleder

“Min glæde for at tage billederne, skulle gerne blive til din glæde for at have fået dem taget.”

Fotografering on location...

Mine billeder tages stort set altid “on location” og altså ikke i et fotostudie. Har du selv en god idé til et sted hvor du gerne vil have taget dine billeder, kan det oftest også lade sig gøre. Det kan eks. være hjemme hvor du bor, ved vandet eller andre steder ude i naturen.

 

Fotografering af dig selv, familien, søskende, børn eller dine dyr!?

Har du nogle specifikke ønsker til billeder, du kunne tænke dig, er du velkommen til at kontakte mig. Jeg ved hvor mine grænser er, men er samtidig meget åben for udfordringer.

Priserne på min side er lavet for de mest gængse fotograferinger. Det er dog naturligvis stadig muligt at sammensætte en fotografering på andre måder, så vi får det lige som du vil have det. Du er velkommen til at kontakte  mig for et tilbud på din fotoopgave.

Se billeder og priser i de forskellige kategorier.

Fotograf Jesper Fried Vive, Odense

Fotograf Jesper Fried Vive, Odense

Vinder af “Friluftsrådets” og “Get out Koldings” fotokonkurrence. Læs mere her…

Vinder af Jysk Fynske mediers Fotokonkurrence “Årets foto”. Læs mere her…

Festival og koncertfotograf.  Fast tilknyttet hos Live Culture og Magasinet i Odense

Deltager løbende i kurser og workshops.

Se billeder sammen med priserne

Kontakt information

Bølgen i Vejle. Billede taget af fotograf Jesper Fried Vive, Odense

Se billeder og læs mere om:

 • Landskabsbilleder

  Galleri med mine bedste billeder fra by og land...

 • Events og begivenheder

  Fluen på væggen der dækker receptioner, foredrag og andre særlige lejligheder...

 • Mine sociale mediesider

  Følg mig på sociale medier, hvor jeg løbende lægger billeder op, giver tilbud og fortæller lidt om hvad jeg laver...

 • Min fotoblog

  Følg med i mine fototure og få tips og tricks til hvordan du selv kan gøre...

Har du spørgsmål eller ønsker du at bestille fotografering til en god pris, er du meget velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe på 42 50 63 10, sende en mail på foto@friedvive.dk eller bruge kontaktformularen på min kontaktside.