Erhvervsfotografering

Erhvervsportræt - Fotograf Jesper Fried Vive, Odense
Fotograf Jesper Fried Vive

Professionel erhvervsfotografering i
Odense, Fyn og hele Danmark...

Erhvervsfotografering kan være for virksomheden der skal bruge billeder af personalet, produkter, arbejdspladsen eller for dig der er jobsøgende.

Jeg tilbyder professionel erhvervsfotografering, både som erhvervsportrætter og ved fotografering fra virksomheden. Det kan både være til virksomhedens profil på hjemmesider, sociale medier, brochurer m.m. og dækning af begivenheder i virksomheden.

Er du jobsøgende og har brug for billeder til LinkedIn, CV m.m. har vi mulighed for at tage både de klassiske CV billeder, eller billeder der viser lidt mere af dig som professionel.

Erhvervsportrætter kan se ud på mange forskellige måder, afhængig af hvad man ønsker med dem.

Der er ofte en stor forskel i forskellige brancher, men naturligvis også hvem man er som person. Et erhvervsportræt kan derfor både være det klassiske billede med en hvid baggrund eller have et mere personligt udtryk. I den sidste ende handler det ofte om hvilken branche det drejer sig om og hvilket udtryk man ønsker.

Hvad koster erhvervsfotografering?

Prisen for erhvervsfotografering er helt afhængig af opgavens omfang og hvor lang tid der afsættes. Skriv gerne til mig for et uforpligtende tilbud.

Erhvervsportrætter til LinkedIn, hjemmeside visitkort, CV m.m.

Erhvervsportrætter til virksomheden.

Firmaets hjemmeside er ofte ansigtet udadtil for mange virksomheder. Men hvem har ikke prøvet at komme ind på personale siden og se en rodet sammenblanding af selfies og mere eller mindre professionelle billeder taget over en længere periode. Ønsker man at vise en virksomhed, der er seriøs og professionel, vil dette være et oplagt sted at starte.

Fotografering af portrætter til erhvervsbrug kan ske i studiet, eller jeg kan komme til Jer på arbejdspladsen og sættet et studie op. Så kan vi lave billederne lige som i ønsker.

Jobsøgende - billede til CV, LinkedIn m.m.

Hvis du er jobsøgende kan et professionelt billede være med til at sende det helt rigtige signal til en kommende arbejdsgiver.
Hvad siger dit nuværende billede om dig? Er du seriøs og arbejdsom, humoristisk, afslappet eller noget helt andet.

Jeg kan hjælpe dig med at få det rigtige billede, så det passer med det du ønsker at signalere i din jobansøgning, sociale medier osv.

Kommer du som enkeltperson kan du med fordel bestille fotograferingen på portrætsiden.

Erhvervsfotografering i Odense
Erhvervsfotografering i Odense

Virksomhedsfotografering - Fotografering af hele eller dele af arbejdspladsen​

Hvordan ser virksomheden ud for folk der ser den f.eks. på Jeres hjemmeside? Giver billederne et klart indtryk af Jeres grønne profil, eller den gode stemning på kontoret?

Som fotograf kan jeg hjælpe Jer med at vise besøgende lige præcis det i ønsker at de skal se og lade dem få det rigtige indtryk af firmaets og dets produkt. I får de billeder i ønsker om det drejer sig om få stemningsbilleder, eller fuld dækning af hele firmaet.

Kontakt mig gerne for en snak om Jeres muligheder.