Konfirmations fotografering

En fotograf til Jeres konfirmation gør, at hele familien kan nyde dagen. 

Til en konfirmation vil mit fokus som fotograf være på konfirmanden ved kirken, sammen med familie og venner. Men det er også muligt at få billeder fra festen, forberedelsen eller hvad i måtte have af ønsker. Her på siden er sammensat de mest almindelige tilbud.

Har i ønsker ud over nedenstående, er i naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Fotografering af konfirmanden ved kirken

Fotograferingen starter ved afslutning selve konfirmationens i kirken, når konfirmanderne kommer ud. Her fotograferes stemningsbilleder og lykønskninger fra familie og venner.

Efterfølgende tages gruppebilleder sammen med de andre konfirmander, samt af konfirmanden alene og med nærmeste familie.

Ideelt set tages konfirmandbillederne lidt væk fra resten gæsterne, eller på en særlig udvalgt lokation, for at give ro. Portrætbillederne kan dog også være i den smarte eller sjove bil der kører væk fra kirken. Det kommer helt an på hvad I kunne tænke Jer.

Inkluderet i fotograferingen er 10 redigerede billeder, som i selv vælger efterfølgende i et flot online galleri. Ønskes flere billeder, kan disse tilkøbes efterfølgende.

Samlet pris 1850,00 kr

Hvis det ønskes, kan jeg også dække selve konfirmationen inde i kirken. Det er dog vigtigt at i har undersøgt med kirken om dette er tilladt. Har i lyst til dette, eller har i andre ønsker er i naturligvis velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

Fotografering til konfirmations festen

Fotografering til festen (50+ billeder), efter Jeres ønske. Det kan eks. være stemningsbilleder, festmiddagen, taler eller billeder af alle deltagerne. Det aftales på forhånd, så i bare skal koncentrere Jer om festen.

Pris 2 timer: 1950,00 kr

Pris 3 timer: 2900,00 kr

Pris 4 timer: 3850,00 kr

Priserne er gældende for Odense området. Ved kørsel, eller større ændringer kan priserne variere.

Er der spørgsmål kan jeg altid kontaktes på foto@friedvive.dk eller 42506310