Portrætfotograf i Odense

Et portræt skal fange en stemning, glimtet i øjet eller det skæve grin som andre forbinder med lige netop dig. Vi er alle forskellige og derfor er stilen og stemningen i portræt billederne det også. 

Når jeg skal lave dine billeder starter vi roligt ud. Vi får en snak om hvad du skal bruge billederne til og hvordan du kunne tænke dig at de kommer til at se ud.

Det er vigtigt for mig at der er en god og rolig stemning. De færreste er helt afslappede foran et kamera til at starte med, men ender med helt at glemme at det er der. Undervejs, i fotograferingen kommer der ofte nye idéer, som vi kan afprøve. Det er som regel der, hvor man er lidt mere afslappet, at de bedste billeder kommer.

Målet er, at du ud over nogle gode billeder også skal have en god oplevelse...

Fotograf Jesper Fried Vive, Odense

Familiefotografering i Odense - Fotograf Jesper Fried Vive
Portrætfotografering i Odense

Portrætfotografering foregår som udgangspunkt i studiet på Bogensevej 20a i Odense N (Næsby), eller “on location” der hvor du ønsker det.

Hvor det skal være afhænger af hvad du kunne tænke dig af billederne. Men selvfølgelig spiller andre forhold som vejret og hvor mange mennesker der er omkring os også ind. Er du i tvivl om hvor du gerne vil fotograferes, eller har du særlige ønsker er du naturligvis velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Som portrætfotograf fotograferer jeg både erhverv og privat. Det spiller derfor ingen rolle om du ønsker familiefotografering, søskende fotografering, et portræt af dig selv, eller om det er erhvervsfotografering til hjemmesider og LinkedIn.

Kontakt mig og vi finder ud af at få det gjort som du ønsker.

Hvad kan du forvente og hvordan foregår fotografering m.m.?

Hvad koster portrætfotografering?

Når du bestiller portrætfotografering hos mig i Odense, betaler du kun for selve fotograferingen. Først når du har set det færdige resultat, bestiller du de billeder som du ønsker at købe, hvilket jeg synes er mest rimeligt.

Efter fotograferingen udvælges de bedste billeder, som redigeres og lægges i et online galleri. Her kan du i ro og mag udvælge de billeder som du ønsker. Du betaler altså kun for de billeder du har brug for. Billederne kan købes som print, eller digitalt i fuld opløsning eller i webformat (kun til brug online.)

I nogle tilfælde kan de ønskede billeder allerede udvælges i studiet. Dette kan f.eks. være hvis du allerede ved fra starten at du bare skal bruge et enkelt billede til sociale medier eller lignende.

Fotograferingen koster 650,00 kr, hvilket inkluderer selve fotograferingen og redigering af de bedste billeder. Priser for print og digitale billeder kan ses nederst på siden.

Portræt fotografering - mænd og kvinder

Et portræt giver mulighed for at vise lige netop dig, som du ønsker det.

Inden at vi går i gang med fotograferingen, tager vi en snak om hvad du kunne tænke dig, så vi har det rigtige udgangspunkt. Det kan være at du allerede ved at du skal bruge headshots, eller måske bare kunne tænke dig lidt forskellige billeder til familien eller kæresten.Det er også helt fint, ikke at være helt sikker. Så finder vi ud af det sammen

Vi tager det stille og roligt, så der både er plads til lidt pauser eller hvis vi skulle få en ny idé, som må afprøves.

Portrætfotograf Jesper Fried Vive

Odense

Portræt fotografering - Børn, familier og grupper.

Børnene vokser op, familien er samlet eller bare et dejligt billede sammen med din elskede. Der er mange muligheder.

Billederne kan være enkle i opstillingen, eller vi kan lege lidt mere med lyset og baggrunden, for at få mere dramatik. Det handler i den sidste ende om hvad i måtte have af ønsker.

Jeg kan have op til 10 voksne i studiet. Er gruppen større end dette, er der selvfølgelig stadig mulighed for at fotografere udendørs, eller jeg kan komme forbi hos jer.

Børn og søskende fotografering

Fotografering af børn/søskende foreviger de forskellige tider i deres liv. Det vil være muligt at lave forskellige billeder, både sammen og hver for sig.

Der kan være stor forskel på hvor hurtigt børn vænner sig til kameraet og det er helt i orden. Vi tager det stille og roligt og hen ad vejen ender det heldigvis altid med at vi får billeder, både af det barn som er hurtigt og det som er lidt mere tilbageholdende.

Familie og gruppe fotografering

Familiefotografering kan både være med den store familie med forældre, børn, børnebørn osv., men også af jeres lille familie. Det vil naturligvis altid være muligt også at lave billeder hvor der eks. kun er børnene, eller de forskellige grene af familien

Familiefotograf Jesper Fried Vive

Odense

Fotograf Jesper Fried Vive, Odense

Pris for fotografering

(inkl. efterfølgende udvælgelse og redigering)
Der afsættes ca 1 time til fotograferingen.

Print og digitale billeder købes separat.

650,00 kr

Ale priser er inkl. moms.

Tilkøb af print og digitale billeder

Print

 • 13×18 cm 200,00 kr
 • 15×21 cm 225,00 kr
 • 18×24 cm 295,00 kr
 • 20×30 cm 395,00 kr
 • 30×45 cm 590,00 kr
 • 40×60 cm 790,00 kr
 • 50×70 cm 890,00 kr

Rabat ved bestilling af flere billeder

Digitale billeder - fuld opløsning

 •   1 stk 450,00 kr
 •   5 stk 1500,00 kr
 • 10 stk 2250,00 kr

Digitale billeder - kun til brug online

Skal billederne kun bruges online er det muligt at få dem i en reduceret størrelse. Der vil være 20% rabat i forhold til de digitale billeder i fuld opløsning.

Billederne i dette format er kun brugbare til online brug og kan altså ikke printes senere.


Rabat og info om print og digitale billeder

Rabat ved køb af flere print:

 • Ved bestilling af 3 billeder gives 10 % i rabat
 • Ved bestilling af 5+ billeder gives 15 % i rabat.
 • Større bestillinger, efter aftale.

Info om print:

De valgte billeder leveret på dansk kvalitetsprint.  Er formatet på det ønskede billeder ikke præcis det samme som printets størrelse, kan der komme en mindre beskæring. Denne vil dog fortsat være med respekt for billedets oprindelige udtryk.

Bemærk at det er muligt at få print i andre størrelser end de nævnte.

Tilkøb af digitalt billede i fuld opløsning:

Ønsker du selv at kunne printe billeder, eller skal det bruges til tryksager skal du købe det digitale billede i fuld opløsning.

Med koden “FriedVive” kan du få 10% rabat på kvalitetsprint på dinebilleder.dk

Tilkøb af Webbilleder:

Billederne er kun velegnet til brug online og kan ikke printes. Billederne leveres i en størrelse på 2024 pixel på længste led.

Forsendelse:

Forsendelse af print op til 50x70cm – 50,00 kr.
Op til 110 cm på længste led – 125,00 kr.
Over 110 cm på længste led 225,00 kr

Erhvervsfotografering

Er der behov for nye billeder til marketing, brochurer og hjemmesiden?

Det er muligt at lave en aftale hvor fokus er på lige netop det i har brug for. Kontakt mig på 42 50 63 10

Lad os tage en snak om Jeres behov, inden jeg giver et uforpligtende tilbud.

Fotografering af enkeltpersoner, eller grupper efter aftale.

Har du særlige ønsker, eller noget der ikke lige passer ind i ovenstående, kan vi sagtens finde ud af noget.

Kontakt mig på foto@friedvive.dk eller ring på 42 50 63 10 for at få en snak om dine ønsker.

Vejledende pris (eksklusiv udvælgelse, redigering m.m.)  850,00 kr / time

FAQ - Spørgsmål og gode råd til portrætfotografering

Hyppige spørgsmål og svar…

Du kan bestille tid til fotografering ved at ringe på 42 50 63 10, sende en mail til foto@friedvive.dk eller bruge kontaktformularen på forsiden www.friedvive.dk

Nej jeg elsker en god udfordring og er gerne med på alternative billeder.

Først og fremmest, så starter vi roligt ud. Vi har ikke travlt, da de færreste kan springe ind foran kameraet og være 100% klar. Vi tager derfor en snak om hvad du kunne tænke dig og tager den derfra.

Efterfølgende udvælger jeg de bedste billeder, redigerer dem og lægger dem i et galleri, hvor du kan vælge dem du ønsker.

Billederne sendes efterfølgende digitalt (typisk med WeTransfer) og evt bestilte print fremsendes.

Gør dig nogle overvejelser om hvad billederne skal bruges til? Der er stor forskel på om de er til elskerinden, arbejdet eller din mormor!? 

Ønsker du et godt profilbillede eller skal der være fokus på en historie i det?

Du skal ikke have styr på det hele, men vi ender nemmest på et godt resultat hvis du har tænkt lidt på det inden. Så skal jeg nok hjælpe dig med at få de helt rigtige billeder.

Igen er det et spørgsmål om hvad du vil med billedet? Hvis det er til arbejde skal du tænke over om det valgte tøj signalerer det du vil. Privatbilleder skal selvfølgelig først og fremmest vise den du er.

Undgå så vidt muligt at have tøj på med alt for mange farver og mønstre, da det ofte tager fokus. Men hvis dit normal tøjvalg er meget “højtråbende” skal du selvfølgelig også have det på til fotograferingen. Så viser det jo præcis den du er.

Medbring evt lidt forskelligt, som er hurtigt at skifte i. Tag også gerne noget varmt med, hvis det er koldt. Så kan du nemt holde varmen mellem de forskellige fotograferinger.

Det er selvfølgelig individuelt men det er altid en god ide at medbringe en børste, makeup osv. til småjusteringer undervejs. 

Tag gerne lidt forskelligt tøj med, inklusiv noget der kan holde dig varm og tør mellem fotograferingerne.

Absolut ingen ting. De færreste (mig selv inklusiv) slapper af foran et kamera. Præcis derfor starter vi roligt ud og har plads til et grin eller to undervejs. Stort set alle glemmer at kameraet er der, når først vi er godt i gang.

Uanset hvem der fotograferes så ender vi med en masse “forfærdelige” billeder med lukkede øjne og skæve smil. Men dem kan vi heldigvis vælge fra så der kun er alle de gode billeder tilbage. Det er dem vi skal bruge!

Der sker altid lidt redigering, men mit mål er naturlige billeder. Dog vil jeg typisk tone alt det der naturligt forsvinder i løbet af et par dage en del ned, eller fjernet det helt. Det er f.eks. bumser, små sår osv. Blivende “mærker” som ar, modermærker, rynker osv. fjernes ikke. De kan dog tones en smule ned hvis det ønskes.

Skal der bare bruges et enkelt billede til f.eks. sociale medier, LinkedIn eller andet, kan det vælges med det samme.

Ellers foregår det på den måde at jeg vælger de bedste billeder ud, redigerer dem og lægger dem i et galleri, som du får tilsendt. Her kan du i ro og mag vælge de billeder du ønsker at købe.

De digitale billeder sendes med WeTransfer når betaling er registeret. Her kommer der en mail med et link i. Når du klikker på dette har du adgang til at downloade billederne, uden at kvaliteten forringes. 

Har du også bestilt print, bliver disse tilsendt med post. Der går dog lidt længere tid inden de ankommer

Ja! Du bestiller i første omgang kun selve fotograferingen. Efterfølgende vælger du selv hvilke billeder du vil købe og om de skal være digitale, eller som print.

Ja! Kontakt mig hvis du ønsker print. Så finder vi ud af det.

Nej jeg udleverer ikke råbillederne (punktum!!!)

Dette er dels for at jeg kun udleverer billeder, som jeg kan stå fuldt inde for og dels for at de ikke er færdige billeder.

Som regel gør jeg, men det kan ikke garanteres. Sørg derfor for at gemme de digitale billeder, så de ikke pludselig er mistet. Skulle det alligevel ske, må du meget gerne kontakte mig. Det kunne jo være…

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at ringe på 42 50 63 10 eller skrive på foto@friedvive.dk